TK minus seven

14 01 2010

God fortsättning på er alla vanliga människor!

Ett nytt decennium är kommet ( beroende på hur man nu väljer sin tideräkning förstås)  vilket Nattredax likt Nostrademus påstår kommer innebära nyheter, förändringar, umbäranden och nya plågor likt svininfluensan, melodifestivalen, andra avenyn etc. etc.  Som tur är finnes det dock något beständigt, en fast punkt att samlas kring när vardagen känns svår.  Denna för din själs njutning entydigt bestämda maxpunkt vi syftar på är självfallet Nattredax Tankesmedja!

Som (förhoppningsvis?) alla vet nalkas det snart februari och allt vad det innebär. Vet du inte vad det innebär ombeds du omedelbart kontrollera din mentala hälsa alternativt skicka iväg ett välförmulerat spörsmål per mail till ysex[at]ysex.se (Rubrik: Vinterförlustelser i Februari, CMYK, ca 800 ord, 5 mm utfall) .

Dock händer det självfallet mycket skoj innan den stora februarihögtiden. Kravallåret 2010 skall även det likt gammal fin tradition invigas och på vilket sätt passar bättre än med en av årets absolut bästa kravaller: TK10 ! Detta år har den nya generationen i gulfärgade parningsdräkter valt att lägga konceptet:

”årets första, bästa och stekigaste ysex07/08

åt sidan till förmån för det klassiska Ysex-temat Traffic Light! De som inte heller vet vad detta innebär ombeds återigen kontrollera hälsan och efter positivt virilitetsbesked samt godkänd kroppsbesiktning ta en titt på Y6 Hemsida för närmare beskrivning av temat.

Nattredax kan inte annat än att glädjas över det faktum att omtenta-p till trots så är promotionarbetet inför ovan nämnda arrangemang redan i full gång. Förutom det sedvanliga härjandet i Colosseum har till exempel den fryntlige norrlänningen Niclas varma stämma i tryckt form smekt var läsares hörselgång  i Extra Östergötland.

Årets festeri upptäcktes även idag ha fler äss i rockärmen och nedan följer ett synnerligen djärvt grepp i form av affischering på en så okonventionell men ack så strategisk plats : nämligen allas vår favorit McDonk!

Varannan mellanöl?

TK10 - because you're worth it!

// Webredaktör’n